SO "Kolubara - Površinski kopovi"

Sedište Sindikalne organizacije je u Baroševcu.

Sindikalnu organizaciju čine članovi Sindikalne organizacije zaposleni u RJ Ogranka PD "Kolubara - Površinski kopovi" - Baroševac, i to:

1. RJ površinski kop Polje "B" sa   719  članova

2. RJ površinski kop Polje "D" sa 1775  članova

3. RJ površinski kop ''Tamnava - Istočno polje'' sa 951 članova

4. RJ ''Pomoćna mehanizacija''  sa  1138 članova

5. RJ Stručne službe sa  683 članova a koju čine:Stručna služba za tehničke poslove
Stručna služba za pravne i kadrovske poslove
Stručne službe za ekonomske poslove

Sindikalna organizacija "Kolubara Površinski kopovi" ima  6642 članova

Predsednik Sindikalne organizacije je ŽIKICA ĐORĐEVIĆ

Zamenik predsednika je MIROSLAV PETROVIĆ

Glavni poverenici po radnim jedinicama su:

- Sindikalna podružnica Polje ''B'': Radoslav Ignjatović

- Sindikalna podružnica Polje ''D'': Milan Stanojević

- Sindikalna podružnica ''Tamnava Istočno polje'': Aleksandar Damnjanović

- Sindikalna podružnica ''Pomoćna mehanizacija'': Ljubiša Radovanović

- Sindikalna podružnica Stručne službe: Ljiljana Dimitrijević

Članovi Odbora su: Milan Đorđević (Polje ''B''), Miodrag Ranković (''Pomoćna mehanizacija''), Žikica Đorđević (Polje ''D''), Milan Stanojević (Polje ''D''), Dragan Radojičić (Polje ''D''), Nenad Grujić (Polje ''D''), Branislav Marković (Polje ''D''), Zoran Čolić (Polje ''D''), Vladan Vasiljević (Polje ''D''), Vasa Katić (Polje ''D''), Rade Živanović (Polje ''D''), Miloš Petrović (Polje ''D''), Miroljub Dimitrijević (Polje ''D''), Aleksandar Damnjanović (''Tamnava-Istočno polje''), Slobodan Milošević (''Tamnava-Istočno polje''), Moma Filipović (''Tamnava-Istočno polje''), Dragan Paunović (''Tamnava Istočno polje''), Radiša Stojanović (''Tamnava-Istočno polje''), Zlatan Mihailović (''Tamnava-Istočno polje''), Miroslav Petrović (Polje ''B''), Miloš Vujanović (Polje ''B''), Radoslav Ignjatović (Polje ''B''), Vladan Đorđević (Polje ''B''), Dragana Mirković Zekić (Polje ''B''), Milun Marković (''Pomoćna mehanizacija''), Ljubiša Radovanović (''Pomoćna mehanizacija''), Rade Stojić (''Pomoćna mehanizacija''), Saša Jovičić (''Pomoćna mehanizacija''), Dragica Radosavljević (Stručne službe), Ljiljana Dimitrijević (Stručne službe) i Jovan Svilar (Stručne službe).

Članovi Izvršnog odbora su: Milan Đorđević, Žikica Đorđević, Miroslav Petrović, Milan Stanojević, Aleksandar Damnjanović, Radoslav Ignjatović, Ljubiša Radovanović i Ljiljana Dimitrijević.

Članovi Nadzornog odbora su: Slavko Vulićević, Srećko Ristović i Milivoje Jeremić.