Jesenja rekreacija

Posredstvom Sindikata ''Kolubare'' naši radnici i ove godine imaju mogućnost korišćenja jesenje rekreacije.

BIJELA: Za Vilu ''Mireli'' u Bijeloj organizovane su tri jesenje smene. Prva smena, od 30.08. do 09.09, za radnike iznosi 12.600,00 dinara. Druga smena, od 09.09. do 19.09. je 11.400,00 dinara, a treća koja počinje 19.09. i traje do 29.09. iznosi 9.600,00 dinara. Cena organizovanog prevoza je 40 evra po osobi, a plaćanje u deset polumesečnih rata.
BUDVA: Hotel ''Slovenska plaža'' u Budvi na raspolaganju je od 30.08. do 19.09. po ceni od 14.070,00 dinara, a prevoz iznosi 35 evra uz mogućnost otplate takođe u deset polumesečnih rata.
ČANJ: Po ceni od 8.160,00 dinara radnici mogu letovati u Hotelu/Vili ''Babović'' u Čanju u periodu od 29. avgusta do 28. septembra. Plaćanje je u deset polumesečnih rata. Prevoz iznosi 4.250,00 dinara po osobi, a plaća se u osam polumesečnih rata.
PETROVAC: Prva jesenja smena za boravak u Hotelu ''Castellastva'' u Petrovcu počinje 30. avgusta, a druga se završava 19. septembra. Cena smeštaja za radnike je 13.701,00 dinar, a prevoz je 35 evra po osobi.
HANIOTI: Za Hotel ''Olympic Cosma'' u Haniotiju organizovane su dve smene u periodu od 01. do 21. septembra po ceni od 12.588,00 dinara. Povratna karta za prevoz visokoturističkim autobusima iznosi 60 evra.
PARALIA: Tri smene u periodu od 1. septembra do 1. oktobra u Hotelu ''Erato'' u Paraliji radnici mogu koristiti po ceni od 12.936,00 dinara. Prevoz ulazi u cenu smeštaja, a plaćanje je u 12 polumesečnih rata.
ZLATIBOR: Apartmani ''Aćimović'' na Zlatiboru na raspolaganju su od 31. avgusta do 2. novembra. Cena sedmodnevnog odmora za radnike iznosi 7.539,00 dinara, prevoz je 1.950,00 dinara, a plaćanje u osam polumesečnih rata.